Over ons

Uw persoonlijke mvv begeleider Ontvang hulp met de mvv-aanvraag, bezwaar of beroep

Wij zijn gespecialiseerd in mvv-zaken. Met onze bedrevenheid en werkervaring bij de IND kunnen wij u uitstekend helpen met uw mvv-aanvraag.

MVV-loket is een initiatief van Noordzee Advocatenkantoor. Noordzee Advocatenkantoor bestaat uit een team van hardwerkende juristen en juristen in opleiding. De eigenaar van het kantoor, Cynthia Noordzee, is een gespecialiseerd vreemdelingenrechtadvocaat in Utrecht. 


Advocaat Cynthia Noordzee heeft zich gespecialiseerd in het gezinsmigratierecht en het EU-migratierecht. Daarnaast behandelt zij ook zaken op het gebied van sociaal zekerheidsrecht. 

 

Binnen het vreemdelingenrecht behandelt Noordzee met name zaken met betrekking tot regulier verblijfsrecht. Het gaat dan bijvoorbeeld om de afwijzing van een aanvraag van een verblijfsdocument (verblijfsvergunning, MVV of ander visum) of het voornemen tot de intrekking daarvan. Op het moment dat een cliënt van de IND een schriftelijke beslissing heeft ontvangen waarin dit is aangegeven, kan Noordzee te hulp schieten!

 

Ook toetsing van aanvragen aan het EU-recht behoort tot haar specialisaties. Met haar jarenlange ervaring als advocaat in dit rechtsgebied en haar werkervaring bij de IND heeft de advocaat vele mvv-zaken tot een goed einde kunnen brengen. Ze weet precies waar de IND op let en kan de cliënt dan ook steeds glashelder van tevoren een indicatie geven van de slagingskansen in een procedure. 

Cliënten ervaren Noordzee als een zeer betrokken, gedreven en eerlijke advocaat. Zij werkt keihard om in elke zaak opnieuw het maximaal haalbare resultaat te behalen. Dankzij haar specialisatie in het vreemdelingenrecht weet zij bovendien haar cliënten in strafzaken tevens bij te staan in zaken die verband houden met een illegaal verblijf in Nederland of andere verblijfsrechtelijke problemen. 

Cynthia Noordzee studeerde Rechten aan de Universiteit Utrecht. Zij studeerde af in het strafrecht aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen in Utrecht.

 

Daarnaast is zij werkzaam geweest bij de IND als beslismedewerker, waar zij verantwoordelijk was voor het beslissen op aanvragen van verblijfsvergunningen en op bezwaarschriften. Haar interesse voor het vreemdelingenrecht is hier grotendeels ontstaan. Vervolgens heeft zij voor verschillende advocatenkantoren gewerkt voordat zij voor zichzelf begon en in 2015 Noordzee Advocatenkantoor oprichtte. 

U bent bij ons in goede handen. Door onze expertise en no nonsense aanpak hebben wij een hoog slagingspercentage. 

Opdracht snel geregeld
Opdracht snel geregeld
Hard werkende medewerkers
Hard werkende medewerkers
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage

Hulp in Heel Nederland

Hulp in heel Nederland
Landelijk werkzaam
Het kantoor is gevestigd in Utrecht, maar is werkzaam in heel Nederland. Onze bezoekadressen zijn in Utrecht en in Apeldoorn. Is langskomen geen optie of erg lastig? Geen probleem Onze hulp kan ook op afstand worden geboden.

MVV Quick Scan

Slechts een check nodig? Voor een vastbedrag van €242,- analyseren wij uw stukken en brengen een adviesrapport uit.

Bezoekadres

Ledig Erf 4
3582 EA Utrecht

Telefoon

Kantoor: 030-2593423